Rotan tuinstoelen

Rotan tuinstoelen

Wilt u heerlijke en mooie tuinstoelen, dan moet u beslist eens denken aan rotan tuinstoelen. Waarom rotan tuinstoelen?
Omdat rotan een eerlijk natuurproduct is. Omdat elke tuinstoel uniek is van vorm en kleur. Rotan tuinstoelen hebben bovendien een onregelmatige verkleuring die bij geen enkel ander materiaal aanwezig is. Al deze eigenschappen maken deze tuinstoelen zo bijzonder!

Lange levensduur

De tuinstoelen van rotan ondergaan een afwerking door diverse lagen ongekleurde lak. Het resultaat is dat zij bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en tegen alle soorten vloeistoffen.

Weinig onderhoud

Rotan tuinstoelen hebben weinig onderhoud nodig. Wat u moet doen is afstoffen en af en toe afnemen met een vochtige doek; meer is echt niet nodig! Vindt u dat uw tuinstoelen aan het uitdrogen zijn, dan even natmaken met water en op laten drogen.

Voordelen

En die zijn er genoeg bij rotan tuinstoelen zoals een sfeervolle uitstraling, milieuvriendelijke natuurlijk materiaal, bijzonder stevig, zitten comfortabel en elke tuinstoel is verschillend.

Een nadeel

Rotan tuinstoelen hebben soms scherpe uitsteeksels. Voor vrouwen die nylons dragen bestaat de kans dat de nylonkousen hierdoor kunnen scheuren. U kunt zich ook bezeren als u tegen zo`n uitsteeksel aanloopt.